Fizetés és Szállítás

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A PACKETA HUNGARY KFT-vel : 1.450 Ft

Termékeinket 3-5 munkanapon belül megkaphatod, a Packeta (volt Csomagküldő.hu) futárszolgálatának házhozszállításával. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetési opciót választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a Packeta Hungary Kft. ügyfélszolgálati telefonszámát +36 1 400 88 06, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. A Packeta Hungary honlapja: https://www.packeta.hu/

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, ezt követően visszaszállítja nekünk a csomagot. Utánvétes szállítási mód esetén ilyenkor kénytelen vagyunk kifizetni a csomagszállítás költségét, ezért a következő rendelés esetén kizárólag előre fizetés után tudunk kiszolgálni. 

A házhozszállítás 27.000 Ft értékű vásárlás felett ingyenes.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvétel megbeszélés alapján. Kérünk, hogy a lehetséges személyes átvétel részleteivel kapcsolatban a megadott telefonszámon vagy emailen keresztül érdeklődj!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 290 Ft.

BANKI ÁTUTALÁSSAL

A vásárlásod teljes összegét a megrendelés véglegesítésekor megadott bankszámlaszámra tudod átutalni. Rendelésedet abban az esetben tudjuk teljesíteni, amennyiben a vásárlás teljes összegét jóváírták bankszámlánkon.

FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat

Visa vagy Electron bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.paylike.hu

Visszaküldés, méretcsere

A megvásárolt termékekre 14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.
A visszaküldés a Packeta futárszolgálat által történik részünkre, amelynek részleteit adott esetben email-en keresztül egyeztetjük.
A visszaküldés költsége 450 Ft, amelyet a visszatérített összegből vonunk le.
Méretcsere esetén a csomag szállításának díja 1450 Ft. (Egyszeri cserét foglal magában, amelyet az eredetileg kiküldött termék visszaküldése és megérkezése után tudunk biztosítani.)

Az oldalon feltüntetett termékárak, illetve a fent jelzett szállítási, utánvét kezelési díjak bruttóban értendők.